NYHETER

Borgeby lantbruks-utställning 2020

Tyvärr så blir det ingen lantbruks utställning i  Borgeby detta år. Anledningen är den svåra situation Sverige befinner sig i just nu. Alltså ingen utställning i år 2020. Utställningen planeras för närvarande flyttas till den 30 juni- 1 juli 2021. ”Citat från mässledningen ”Vi finns här för er! Hör av er om ni har frågor … Continued

Företagsinformation

Vår konkurrent VåghusetAB lägger ned sin verksamhet. Verksamheten avvecklas. Det innebär att service, underhåll, kalibrering kan bli problem. Vi på Våglant erbjuder oss hjälpa till med eventuella problem som kan uppstå. Vi har reservdelar, kunskap och det som behövs för att få fart på axelvågen. Övriga produkter som våghuset säljer kan vi tyvärr inte hjälpa … Continued

Leasing

Vi kan erbjuda förmånliga leasingmodeller betalningsvillkor. Kontakta oss så kan vi ge förslag.

Hemsidan uppdaterad

Hemsidan har blivit uppdaterad. Därmed kommer de störningar som funnits förhoppningsvis vara borta. Vi ber om överseende för de ev obehag.

Korrigering

Om du får ett telefonsamtal från mig, kan en app  i din telefon ange att samtalet kommer från Våghuset Sweden AB med mitt telefonnummer !!! Det är givetvis helt fel. Vårt företag heter Våglant och marknadsledande på små billiga axelvågar och inget annat. Men vi håller på och spårar hur det kan ha blivit så. Men … Continued

Borgeby fältdagar

26-27 juni är det åter dags för Borgebymässan. Ni är mycket välkomna in i J&L Agriparts monter H 60 för att veta det senaste om axelvägning. Vågtillverkarnas representant Acke Kandeman (0708-555556).  Våglant finns på plats. Så, missa inte tillfället.    

PC program

Vågar med eller utan PC program. Eller från det minsta till maximalt vad som kan behövas för en bra vägning. Och framför allt sitt kvar i traktorn/lastbilen för snabbare vägning !!!

Renovering gamla vågar

Det kan vara lönsamt att renovera en gammal våg som tjänat ut. Vi har förutom lastceller även programvara med lämpligt instrument. Programmet är anpassat även för äldre vågar oavsett storlek eller hur tidigare vägningar utförts. Det är definitivt  anledning till att undersöka.    

Våren kommer

Ok våren närmar sig det börjar bli dags planera vågleveranserna som skall vara klara före midsommar. Hör av er så får vi se vad vi kan åstadkomma. Vi har en del nytt som vi också kan informera om..